Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 30.Ekim.2015, 00:32   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 24,915
Standart Meme büyütme cerrahisi hangi durumlarda yapılır ?




Kadın estetiğinden bahsedildiğinde ilk olarak akla gelen öğelerden biri ve hatta bazılarına göre en önemlisi göğüs dekoltesidir. Kadınlar sosyal yaşantının hangi katmanına üye olursa olsun kadın olmanın en önemli simgelerinden olan memenin estetiğine önem verirler. Günümüzde memenin doğuştan gelen deformiteleri (meme hipo/hiperplazisi, tüberöz meme….), sonradan oluşan deformiteleri (doğum sonrası meme sarkması, yanık sonrası meme deformiteleri) ve kanser ameliyatları sonrası oluşan meme kayıpları meme büyütme ameliyatı ile başarıyla onarılmaktadır.
Memede hacim eksikliği gelişimsel olabildiği gibi gebelikler ve aşırı kilo kayıpları sonrası da olabilir.Meme dokusundaki yetersizliğin verdiği öz güven eksikliği çeşitli dolgulu sütyenler ile bir nebze azaltılmaya çalışılsa da eksiklik oradadır ve hiçbir zaman da kendi kendine düzelmeyecektir.
Silikon meme protezleri üzerine yapılan çeşitli olumsuz saldırılara rağmen günümüzde meme büyütme cerrahisinde onların yerini tutacak daha iyi bir seçenek henüz bulunamamıştır. Her ne kadar yağ enjeksiyonu ile meme büyütmesi üzerine çeşitli çalışmalar yapılmaya devam etse de bu yöntemin dezavantajları,yöntemin güvenle kullanımını engellemektedir.Protez boyutları, özellikleri, şekli ve yerleştirme metodu kişinin göğüs duvarı ve meme dokusu özelliklerine ve kişisel istekler doğrultusunda tayin edilir.

buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla