Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 29.Kasım.2014, 21:44   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 24,915
Standart Gözlerimiz Bizi Ele Veriyor

Gözlerimiz yaşımızı yansıtıyor. Gözaltı torbalarımız, gözaltı morluklarımız, çizgilerimiz, kaz ayaklarımız yani göz çevresindeki her şey ya bizi daha genç gösteriyor ya da daha yaşlı. Göz çevremizdeki engeller ortadan kalkınca olduğumuzdan daha genç görünmek işten bile değil.

Göz uygulamaları bizim bu dileğimizi gerçekleştirmek için biçilmiş kaftan. Bu uygulamalardan biri göz çevresi roller uygulaması. Bu uygulamada göz çevresi için uygun olan botanik kök hücre ekstreleri; üzerinde saç teli inceliğinde iğnelerin bulunduğu roller ile gözaltları ve üst göz kapağına, çizgilenme problemi var ise göz çevresine yediriliyor. Ardından göz etrafına kolajen üretimini artıran göz çevresindeki ince deriyi yenileme özelliğine sahip zar şeklinde soğuk jel peptide pach uygulanıyor. Pachler ciltte 15 dakika bekletildikten sonra çıkarılıp uygulamanın devamı olan serum kullanılıyor ve soğuk krem uygulanarak işlem sonlandırılıyor. Roller ile amaç hücre yenilenmesini artırmak ve kullanılacak ürünlerin cilt altına emilimini artırmak. İşlem 30-40 dakika sürerken seans sayısı probleminize göre 4-8 seans yapılabiliyor. Uygulama 7-10 aralıklarla yapılırken sosyal hayat etkilenmiyor.
Fraksiyonel Karbondioksit co2 lazer ile göz altı ve üst göz kapağındaki yağ bezeleri, lekeler, benler, ince veya derin çizgiler, elastikiyetini, canlılığını yitirmiş deri için kullanılabilir. İşlem genelde 1-2 seans uygulanır. İşlem öncesi göz içine genelde lens gibi bir aparat yerleştirilir daha sonra lazer atışları problemli bölgeye uygulanır. Uygulamanın en önemli avantajlarından biri işlem genellikle ağrısız- sancısız olur. Ayrıca sosyal hayatı kısa süre etkileyebilir.
Güzelliğinize.


buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla