Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 29.Kasım.2014, 22:19   #1
buse
Senior Member
 
buse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
Mesajlar: 24,915
Standart Vücut Tipini Söyle, Sana Ne Giyeceğini Söyleyelim!

Etkileyici görünmenin yolu vücut tipinize uygun giysileri bulmaktan geçiyor. Söz konusu elbiseler olduğunda, bazı küçük sırlarla büyük etkiler yaratabilirsiniz. Nasıl mı?

Armut Vücut Tipi
Eğer kalçalarınız geniş, beliniz inceyse vücut tipiniz armuttur. Jennifer Lopez, Kim Kardashian armut tipine sahip olan ünlü yıldızlar arasında yer alıyor. Tercih etmeniz gereken elbiselere gelince, belden bollaşan ve dizin en fazla iki parmak üstünde, A kesim elbiseleri tercih etmelisiniz. İlgiyi üst tarafa çekmek için V yaka dekolteleri tercih edin, topuklu ayakkabılarla daha ince gözükün.
Elma Vücut Tipi
Kate Winslet, Oprah Winfrey gibi ünlü isimlere benzeyen bir vücudunuz varsa, kendinizi elma vücutlu olarak görebilirsiniz. Elma tiplerde, saklamak istediğiniz bölgeleriniz vücudunuzun ortasında toplanır. Dolayısıyla, göğüs dekoltesi olan, belden yüksek elbiseleri seçebilirsiniz. Büyük desenlerden kaçınmanızı ve asimetrik kesimleri tercih etmenizi öneririz. Özel dikim elbiseler giyecekseniz de özel dikiş teknikleriyle belinizi daha ince gösterebilirsiniz.
Havuç Vücut Tipi
Omuzlar geniş, ayak bilekleriniz ince mi? O halde siz bir havuç vücutsunuz. Dikkati bileklerinize ve omuzlarınıza çekmeye ne dersiniz? Ayak bileklerinize kadar uzanan, omuzlarınızı kapatan düşük kollu elbiseleri tercih edebilirsiniz. Renk seçiminizde ise koyu pastel tonlara yönelmenizi öneririz.
buse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla