Geri git   Kadın Forumu > Pembe Cafe > Burçlar, Tarot ve Astroloji

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
Okunmamış 16.Aralık.2014, 00:53   #1
Moderator
 
Üyelik tarihi: 13.Kasım.2014
Mesajlar: 7,649
Standart 3 Kasım'daki Güneş tutulması bizi nasıl etkileyecek?

3 Kasım 2013'te gerçekleşecek Güneş tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek? Astroloji Uzmanı Asude Argun, Güneş tutulmasının etkilerini anlatıyor.




Daha önceki yazımda tutulmalardan ve tutulma mevsiminde olduğumuzdan bahsetmiştim. 19 Ekim’de Dolunay'la birlikte Ay tutulması yaşamıştık. Duyguların daha öne çıktığı, kadersel olayların yaşandığı bir hafta geride kaldı. Şimdi kararlarınızı etkileyecek önemli gelişmeler olabilir. Tabii ki horoskobunuz yani doğum haritanızın potansiyeline göre planda olmayan, kadersel gelişmeler olabilir.

3 Kasım’da Yeni Ay doğduğu sırada, Güneş’le Ay birbiriyle aynı hizada olacak. Ay, Güneş’in önüne geçip, ışığını tutacak. Teknik detaylarına bakarsak, bu tutulma halkalı olarak başlayıp, tam tutulma olarak devam edecek. Atlantik Okyanusu'ndan tam olarak seyredilecek. Avrupa, Orta Doğu ve Türkiye’den parçalı olarak gözlemlenecek. Meteorolojik şartlara uygunsa, Türkiye’den 15:20 ile 16:10 arasında gözlem yapabilirsiniz. Tutulma ortası 15.45’te gerçekleşecek.

Astrolojik olarak Güneş tutulması, kendimizi ve önem verdiğimiz kişileri etkileyecek olayları gündeme getirir. Güneş’in bir anda kararması, insanlık tarihi boyunca endişe yarattı. Tutulma önemli kişilerle ilgili olayları işaret eder. Bir dönem bitip, yeni bir dönem başlayabilir. Bu günlerde ortaya çıkan olayların etkisi sene içinde de görülür.

Güneş Tutulması’sında güçlü ve önemli kişilerin hayatında sorunlar gündeme gelebilir. Güç savaşları, ego sorunları veya ciddi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Genel olarak bakıldığında tutulmalar, hızla gerçekleşen bir sıra olayı simgelerler. Bazen hiç beklenmedik, ancak kadersel olarak tanımlanacak olaylar bu zamanlarda ortaya çıkar. Gelişen olayları olumlu ve olumsuz değerlendirmeden önce serinkanlı olmaya özen göstermelisiniz.

Her tutulmada olduğu gibi tarih yakınlaşana kadar ne olacağına dair net bir ipucu bulunmaz. Ama kişisel haritanızda, derece olarak ne kadar yakınsa o kadar etkili olur. Tutulmanın konumuyla kişisel haritanızdaki yerleşimler arasında doğru bir orantı vardır. O yüzden, tutulmanın kişi üzerindeki etkisi hem farklı hayat alanlarında hem de farklı oranda olur. Kimi için önemli olayların başlangıcını anlatırken, bir başkası için gelişen olaylar pek de önemli olmayabilir.

Bu tutulmayı önemli kılan bir diğer faktör de, 1 Kasım’da gerçekleşecek Uranüs ve Plüton karesinin etkilerini de taşıyor olması. Bu jenerasyon gezegenleri toplumsal bazı olayları gündeme geri getireceğe benziyor. Sıra dışı olaylar ve direnişler tekrar gündeme gelebilir.

3 Kasım 2013’de gerçekleşecek Güneş tutulmasından en çok etkilen burçlar sırasıyla şöyle:
  • 29 Ekim - 8 Kasım arası doğmuş Akrep’ler,
  • 30 Temmuz- 9 Ağustos arası doğmuş Aslan’lar,
  • 27 Ocak – 6 Şubat arası doğmuş Kova’lar,
  • 27 Nisan – 7 Mayıs arası doğmuş Boğa’lar,
  • Yükselen burcu Akrep, Boğa, Aslan ya da Kova olanlar,
  • Ay burcu Akrep, Boğa, Aslan ya da Kova olanlar,
  • Haritasında Akrep, Boğa, Aslan ya da Kova burcunda gezegenleri olanlar.


Tutulma zamanlarında beklemekte olan yüklü enerjiler ortaya çıktığı için ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Olayların arkasındaki sırlar, gerçekler ortaya çıktığı için bazı zorluklarla karşılaşmanız mümkün. O yüzden temkinli davranmalısınız. Krizlere yol açmamak, hatalı sonuçlar doğurmamak için en iyisi tutulma etkileri altında olduğumuz bu günlerde tepkisel davranmamak.

3 Kasım 2013'teki Güneş tutulmasının burçlara göre etkileri:
Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Finansal kaynaklarınız ön plana çıkacak. Özellikle başkalarının üzerinden elde ettiğiniz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Örneğin eşinizin parası ya da ortaklaşa yaptığınız çalışmalardan elde ettiğiniz gelirler üzerinde durmalısınız. Borç ve alacak ilişkilerinde ihtiyatlı davranmalısınız. Kredi kartınızın ekstresi gözünüze batabilir. En doğru karar gelirlerinizi ve giderlerinizi ayarlamak olacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Başta eşiniz olmak üzere, ikili ilişkilerinize yeni bir soluk getirebilirsiniz. Birlikteliğinizi gözden geçireceksiniz. Ancak yüksek enerjiler sebebiyle gerginlikten uzak durmanızı öneririm. Sen-ben diyaloglarına girerek kırıcı olmamaya özen gösterin. Bekarlar için evliliğe giden yolda her ne kadar gereken şartlar oluşmuş olsa da imza atmak için biraz daha beklemelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Diyetinize, hijyeninize ve sağlığınıza önem vermeniz, ciddiye almanız gerekiyor. Yapmanız gereken tetkikleri ve detaylandırılması gereken tahlilleri yaptırmalısınız. Bu süreç içinde destek alabileceğiniz kişiler de pek az olduğu için, oldukça iyi organize olmanızı tavsiye ederim. Yardım amaçlı kişiler, hizmetliler, elemanlar ve astlarla ilgili sorunları halletmek için zamana ihtiyacınız olabilir.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Kendinizi rahatça ifade etmek, hayattan zevk almak ve aşkınızı dillendirmek için fazla cesur davranabilirsiniz. Oysa bu yaratıcı ve sevgi dolu tavırlarınızı daha temkinli ve risk almayan şekilde kontrol ederseniz, sizin için daha yararlı olacak. Yaratıcı ve sanatsal yönleriniz bu dönemde güçlenecek. Yakınlarınızın alkışlarını almak da sizi mutlu edecek. Çocuklarla ilgili kararlar alırken sürprizleri göz ardı etmemelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Öncelikle eviniz ve yuvanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Ebeveynlerinizle ilgili konularda sorumluluklar almanız ve sorunları gidermeniz söz konusu olabilir. Biraz yalnız kalıp derin düşünmek, hayat planınızı gözden geçirmeniz yerinde olur. Taşınma, ev değiştirme, satın alma gibi yerleşimle ilgili değişiklikler söz konusu olsa da, temkinli olmanın yararı bir süre sonra ortaya çıkacak.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik dikkat çekecek. Bolca konuşma, yazışma ya da seyahatler sebebiyle başınız dönebilir. Yanlış anlamalara sebep olmaması için kelimelerin ve sözlerin ne kadar önemli olduğunu fark etmelisiniz. Bu dönemde imza atmaktan, bir anlaşma yapmaktan sakınmalısınız. Kardeşleriniz, komşularınız ya da akranlarınızla ilgili hareketlilikler, hatta sürpriz gelişmeler olabilir.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Parasal anlamda gelişmeler bir anda dikkatleri üzerine toplayabilir. Eğer kaynaklarınızı koruma yönünde adımlar atmazsanız, artan harcamalar sebebiyle maddi güvenlik ihtiyacınız artabilir ve tedirgin olabilirsiniz. Bu yüzden bütçenizi ve cebinizdeki parayı korumaya özen göstermenizi tavsiye ederim. Gelir ve gider dengenizi iyi ayarlayın. Ayrıca mevcut paranızı ve finans gelirlerinizi değerlendirmek içinde daha sağlam ve kalıcı adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Kişisel anlamda önemli konular gündeme gelecek. Kendinizi göstermek için bazı fırsatları değerlendirirken kontrollü olmalısınız. Fırsatların ne zamandır beklediğiniz hayallerinizle örtüşmesi sizi tatmin etmemelidir. Girişimlerinizin kalıcı olması için, zaman içinde şartların oturmasını bekledikten sonra karar vermelisiniz. Dış görünümünüzden sağlığınıza, ilişkilerinize ve işinize kadar birçok konuda değişikliklere açık olmalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Beklenmeyeni beklemek sanırım sizin için doğru tanımlama olur. Şartların sizin kontrolünüzde olmadığını bilmelisiniz. Ne kadar tutmaya, kontrol etmeye çalışırsanız o kadar yaralanacağınızı görmelisiniz. Zira bazı şeylerin feda edilme vakti geldi artık. Yeni şeylere sahip olmak için eskileri gözden çıkarmanız gerek. Böylece geçmişe ait gizli ve saklı tüm yüklerden kurtulmuş, temizlenip arınmış olacaksınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Arkadaşlıklarınızın ön plana çıkacağı ve sosyal konuların gündeme geleceği olaylarla karşılaşabilirsiniz. Adeta dünyayı kurtarmak için insanların içine karışıp kendinizi gösterebilirsiniz. Ancak gelecek günlere ilişkin planlarınızı daha gerçekçi biçimde gözden geçirmelisiniz. İşinizden elde ettiğiniz kazançla ilgili konularda temkinli ve ihtiyatlı olmalısınız. Dernek, vakıf, cemiyet ve ekip çalışmaları içine girmeniz gerekebilir.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Kariyeriniz ve işiniz bu süreçte ön plana çıkacak. Kişisel hedeflerinizi daha gerçekçi bir biçimde belirlemeli ve ilerlemek için sabırlı davranmalısınız. Üstlerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Yaptığınız her şeyin takip edildiğini göreceksiniz. Hayalperest davranışlardan sıyrılmalısınız. Terfi, iş değiştirme ve ek sorumluluk alma gibi birçok konu gündeme gelebilir. Aktif olarak çalışmıyorsanız da, yine de toplumun gözü önünde olacağınız bazı olaylara hazırlıklı olmalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: (19 Şubat - 20 Mart)
Kendinizi maddi ve manevi geliştirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz, deneyimlemeyi arzu ettiğiniz konularda hareket edebilirsiniz. Seyahatlere çıkmak, yabancılarla birlikte olmak ve farklı kültürlerle diyaloğa geçmek sizi geliştirecek şartları anlatıyor. Akademik alanda, hukuksal konularda, basın, yayın ya da medya alanında girişimler yapmanız mümkün.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
bizi, etkileyecek, güneş, kasımdaki, nasıl, tutulması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı




RSS Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Şu Anki Saat: 02:21
seks hikayeleri seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort etlik escort izmir escort izmir escort izmir escort rus escort keçiören escort etlik escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom hack forum Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan eryaman escort antalya rus escort