Geri git   Kadın Forumu > Pembe Cafe > Burçlar, Tarot ve Astroloji

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
Okunmamış 16.Aralık.2014, 19:24   #1
Moderator
 
Üyelik tarihi: 13.Kasım.2014
Mesajlar: 7,649
Standart 2014 yılının astrolojik olarak önemli tarihleri

2014'te gökyüzünde hangi tarihte nasıl bir etkileşim var? Bu yıl astrolojik olarak dikkat etmemiz gereken tüm önemli tarihlerini Astroloji Uzmanı Asude Argun anlatıyor.



Yorumlar birkaç gün öncesi ve sonrası için geçerlidir.

Ocak 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


1 Ocak / Oğlak burcunda Yeniay: Doğacak yeni ayla birlikte işinizde, mesleğinizde öne çıkacağınız şartlar oluşacak. Ay içinde önemli kişilerle görüşebilir, toplumun önünde olabilirsiniz. Bakışları ve beğenileri üzerinize çekebileceğiniz bu zamanı akıllı ve kararlı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

1 Ocak / Güneş Pluto kavuşumu: Güçlü kişilerle birlikte olabilirsiniz. Başarmak istediğiniz şeyler için destek alabilirsiniz. Ancak dönüşüme açık olmanız gerekir. İçinden geçtiğiniz süreci en gerçekçi şekilde göreceğiniz birkaç günü olumlu değerlendirin.

11 Ocak / Güneş Venüs kavuşumu: 21 Aralık’tan beri geri giden Venüs, ilişkilerde sorunlara neden olmuş olabilir. Ancak bu günlerde kendinize değer katacak olaylar gündeme gelebilir. Küçük bir hediye, maaşınıza gelen destek ya da bir başarınızın alkışlanması sizi mutlu kılacak. Sevdiğiniz kişiyle daha yakın olabilirsiniz. Kendinizi beğendiğiniz ve etrafınızdan ilgi gördüğünüz günlerin keyfini çıkarın.

16 Ocak / Yengeç burcunda Dolunay: Gerçekleşecek dolunay tüm konuları tetikleyecek. İşinizle ilgili aldığınız kararlarla evinizle ilgili sorumluluklarınızı dengelemek durumda kalacaksınız. Aileniz ve büyükleriniz de işin içine karışabilir.

30 Ocak / Kova burcunda Yeniay: Toplumsal konuların ağır basacağı bir ay başlıyor. Bireysel özgürlükler, sosyal haklar daha fazla gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. İşinizde, hayatınızda teknolojiyi daha çok kullanmaya başlayabilirsiniz. İçinizden gelen özgürlük ve değişiklik çağrısına uymalısınız.

31 Ocak / Venüs düzeliyor: 21 Aralık’ta geri harekete geçmiş olan Venüs, değer yargılarınızı gözden geçirmeniz gerektiğini anlatıyordu. Ters giden ilişkiler, maddi konularda ortaya çıkan sorunlar sebebiyle gerilmiş olabilirsiniz. Eşiniz, partnerinizle basit bir şey yüzünden tartışmış olabilirsiniz. Belki de eski ilişkiniz gündeme gelmiş olabilir. Artık bu gibi terslikler sona eriyor.

Şubat 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


6 Şubat / Merkür geri harekette: Bugünden itibaren 28 Şubat’a kadar anlaşmalardan, yazışmalardan ve her çeşit ortaklığa imza atmaktan uzak durmanız lehinize olur. Bu zamanlarda her türlü yanlış anlama, gecikme ve aksaklıklar olabilir. Elektrikli aletlerinizde, yardımcı makinelerinizde sorunlar olabilir. Yeni bir şeyler satın almaktan uzak durmalı, mevcutları değerlendirmelisiniz.

15 Şubat / Aslan burcunda Dolunay: Ay’la beraber olaylar da büyür. İster istemez hayatınızdaki gerilim de büyüyecek. Gündeme gelen konu arkadaşlar, gruplar, sosyal çevre, gelecek planları ve bunlara karşı gösterdiğiniz kişisel tavırdır. Kendinizi bireysel değil, toplumsal anlamda ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Hem herkes için çalışmanız, hem de yaratıcı olmanız gerekecek. Uyumu ve estetik kaygıları da unutmamalısınız.

26 Şubat / Jüpiter Uranüs karesi: Sıradışı gelişmelerden fırsat elde edebilirsiniz. Bu bağlantı daha önce 21 Ağustos’ta gerçekleşmişti. Benzer olaylar tekrarlayabilir. Birden bire ortaya çıkan olaylar ilk etapta sarsıcı etki yaratabilir. Ancak farklı bir açıdan bakarak şansı yakalabilirsiniz. Abartıdan uzak durmanız gerekir. Aksi halde olaylar aynı hızda büyüyebilir.

Mart 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


1 Mart / Balık burcunda Yeniay: Daha naif kırılgan, hassas, duygu dolu bir süreç başlıyor. İnsanlara karşı merhamet duyabilirsiniz. Ancak kendinizi ihmal etmemeli, kurban pozisyonuna düşmemelisiniz. Olaylardan daha çabuk etkilenebileceğiniz için kendinize karşı da nazik olmalısınız. Özellikle bağışıklık sisteminizi desteklemek iyi gelecek.

1 Mart / Mars geri gidiyor: 6 Aralık’ta rahat etmediği Terazi burcuna geçen Mars, 20 Mayıs tarihine kadar geri gitmeye başlıyor. Ortaya çıkan ilişki sorunlarını daha da büyütebilir. Normalden daha sinirli, öfkeli ve kararsız olabilirsiniz. Eşinizle, partnerinizle aranızda gerginlik olmaması için empati yeteneğini kullanmalısınız. Bu süreç için de zorlunlu değilse, her türlü cerahi ve lazer uygulamadan uzak durmanız yerinde olur. Yapılması gereken uygulamalardan sonra ise kendinize iyi bakmalısınız. İltihaplanma, yanık, kesik ya da ödeme özen gösterin. Operasyonlar için 26 Temmuz sonrası daha rahat…

2 Mart / Satürn geri gidiyor: Zorluk gezegeni 20 Temmuz’a kadar geri giderek üzerinizdeki yükü hafifletecek. Bunu fırsat bilerek yapmanız gerekenleri gözden geçirin. Sonradan karşılaşabileceğiniz güçlükler için önlem almanızı tavsiye ederim. Üstünüzdeki baskı azaldığı için sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Düzgün harekete geçtiğinde başarı yakalamak için hazırlanmalısınız.

6 Mart / Jüpiter düzeliyor: Şans, fırsat gezegeni 7 Kasım’dan beri geri hareketteydi. Düzelerek taşıdığı olumlu etkileri göstermeye başlayacak. 16 Temmuz’a kadar ev, aile gibi konularda şansı yakalabilirsiniz. Maddi, manevi gelişmeye yakın olabilirsiniz. Sonrasında ise yönetsel kabiliyetlerinizi ortaya koymak, kendinizi göstermek için fırsat yakalayabilirsiniz.

16 Mart / Başak burcunda Dolunay: Büyüyen Ay’la birlikte gerginleşip öfkelenebilir ya da tersine içe kapanabilirsiniz. Etrafınızdaki her şeye karşı duyarlı olmanız normal. Bütün detayları görüp hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Sinirleriniz yıpranabileceği için fazla huzursuz olabilirsiniz. Sağlığınızı düşünün.

30 Mart / Koç burcunda Yeniay: Baharın habercisi bu ay, pek çok olaya gebe… Kendinizi daha cesur, net bir şekilde ortaya koyma ihtiyacı artacak. Bireysel kararlar alıp, hızla ilerlemek isteyebilirsiniz. Ancak 15 gün sonra yaşanacak Dolunay sırasında gerçekleşen Ay Tutulması’yla başka gerçekler ortaya çıkabilir. Yol almak için cesur olun ama değişiklikleri de kabul edin.

Nisan 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


15 Nisan / Dolunay’da Ay tutulması: İkili ilişkiler konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizle, ortağınızla ya da partnerinizle ilişkinize dikkat etmenizi tavsiye ederim. Tutulma civarında önemli kararlar almaktan sakınmalı, kadersel temaların oluşumunu tamamlamasını izlemelisiniz. Sizin kontrolünüz olmadan ortaya çıkan olaylar sene içinde gelişmeye devam edebilir.

21 Nisan / Uranüs Pluto karesi: 2012 yılından beri tekrarlayan bu bağlantı, bu ay boyunca toplumsal önemli olayların ortaya çıkacağını anlatıyor. Birden bire gelişen, halkı ilgilendiren olaylar gündeme gelebilir. İsyankar tavırlar, sıra dışı gelişmeler, otorite savaşları gündeme gelebilir. Toplumsal dönüşüm zamanlarından geçtiğimizi bilmelisiniz.

29 Nisan / Yeniay’da Güneş tutulması: Maddi konuların ağırlık kazandığı bu tutulmada yavaş hareket etmeye özen göstermelisiniz. Tutulmanın ortaya çıkardığı kadersel konular ortaya çıkana kadar bekleyin. Hızlı hareket etmek, maddi, manevi zarara yol açabilir. Bu süreçte ortaya çıkan konular, sene boyunca gelişebilir.

Mayıs 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


11 Mayıs / Venüs Mars karşıtılığı: İlişkilerdeki sorunlar ortaya çıkabilir. Karşınızdaki kişinin eksiklerini görebilirsiniz. O da sizi eleştirebilir. Aslında bu bağlantı sayesinde, olayları daha rahat görebilir, ortaya çıkan şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

14 Mayıs / Akrep burcunda Dolunay: Kendinizi daha tutkulu, azimli hissedebilirsiniz. Özellikle maddi konularda daha kararlı adım atmanız yerinde olur. Elde olmayan ödemeler, borç, alacak dengesi yüzünden yıpranabilirsiniz. Ay başından itibaren tutumlu olmanızı tavsiye ederim. Duygusal konularda ise hırstan, ihtirastan uzak durun.

20 Mayıs / Mars düzeliyor: 1 Mart’tan beri süren geri hareket sona eriyor. Enerjinizi biraz olsun toparlayabilirsiniz. Öfkenizi kontrol edebilirsiniz. Enerjinizi zorlayan ters giden olaylar bitecek. Ancak tümüyle sona ermesi için 26 Temmuz’a kadar sabırlı olun.

24 Mayıs / Jüpiter Satürn üçgeni: Sorumlulukları aşmak için şans sizi bulabilir. Aralık 2013’te ilki gerçekleşen bağlantının devamı gibi düşüneceğiniz olaylar ortaya çıkabilir. Kendinizi geliştirmek için daha kararlı davranın. Bu da güçlükleri aşmak için size fırsat verecek.

28 Mayıs / İkizler burcunda Yeniay: İletişim dolu yeni bir süreç başlıyor. Yeni şeyler öğrenebilir, bildiklerinizi başkalarına aktarabilirsiniz. Kısa seyahatler, yakınlarınıza misafirlikler hayatınızda pek çok şey katacak. Ticari faaliyetlerde bulunmak için daha iyi bir döneme giriyorsunuz. Ancak yaz aylarına kadar risk almadan ilerlemeniz gerektiğini hatırlatırım.

Haziran 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


13 Haziran / Yay burcunda Dolunay: Olayların büyümesi, önceden fark etmediğiniz şeyleri görmenize sebep olacak. Bu da sinirlerinizi gerebilir. Özellikle aybaşından beri vurgulanan yakın çevre, kardeşler, diyalog içinde olunan kişilerle ilgili tedirginlik yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde, ziyaretlerde ya da toplantılarda bazı zorluklar gündeme gelebilir. Bir şeyler öğrenmek, öğrendiklerinizi daha geliştirmek için adımlar atarken dikkatli olmalısınız. Hukuki konular, yabancılar, yurtdışı alışverişleri de önem kazanacak.

13 Haziran / Venüs, Satürn karşıtlığı: İlişkilerinizi düzenlemek için hareket etmelisiniz. Karşınızdaki insanın yükünü hafifletmek içşn kararlı davranmalısınız. Kendinizi şımartmak isteseniz de ayaklarınızın yere sağlam basması yararlı olur. Evlilik, ortaklık gibi konularda zorlukların üstesinden gelmeniz gerekebilir. Daha önce Nisan 2013’te gerçekleşen bu bağlantı karşınızdaki kişinin engellerini anlamanızı söylüyor.

7 Haziran / Merkür geri gidiyor: İletişim gezegeni 1 Temmuz’a kadar geri harekette olacak. Etkisini bu tarihlerden birkaç gün öncesine ve sonrasına yansıtacak. İletişim sorunlarının yaşanması en muhtemel bu dönemi dikkatli geçirmenizi tavsiye ederim. Elektronik eşyalarınızın yedeğini almalınız yerinde olur. Ertelemeler, gecikmeler, yanlış anlamalar sebebiyle düzeninizin bozulmaması için yedek planlara açık olun.

14 Haziran / Mars Pluto karesi: Dürtülerinizi kontrol etmezseni başınız belaya girebilir. Güç savaşlarından sakının. Karşınıza aldığınız kişinin gücünü önemsemelisiniz. Önemli olaylara zemin oluşacak şeyler oluşabilir. Benzer bağlantıyı yeni yılın ilk günlerinde yaşamıştınız. O zamana denk gelen konuların benzerleri tekrar gündeme gelebilir.

25 Haziran / Mars Uranüs karşıtlığı: Sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bir anda ortaya çıkan olaylara olduğundan fazla tepki gösterebilirsiniz. Benzer etkiler yılbaşına yakın ortaya çıkmıştı. Olayları kontrol edebilmek için tepkilerinizi kontrol edin. Gücünüzün yetmeyeceği savaşlardan sakının.

27 Haziran / Yengeç burcunda Yeniay: Aile, vatan, millet duygularının önem kazanacağı bir sürece giriyorsunuz. Sizin için manevi değerler ne ise onları korumak, kollamak açısından adım atmalısınız. Daha anaç, şefkatli, hassas olabilirsiniz. Eskiden kalanları hatırlayabilir, geçmişe gidebilirsiniz. Ruhunuzu beslediğinizde mutlu olacaksınız.

Temmuz 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


12 Temmuz / Oğlak burcunda Dolunay: Manevi değerlerin öne çıktığı bu süreçte, Dolunay’la olaylar büyüyecek. Toplumun değerlerine de dikkat etmek gerecek. Herkes tarafından kabul gören konular üzerine daha hassas bir şekilde gitmek gerekir. Manevi değerlerin zarar görmesine izin vermeyeceksiniz.

16 Temmuz / Jüpiter Aslan burcunda: 11 Ağustos 2015’e kadar, kendinizi göstermek için şanslı olacaksınız. Daha yaratıcı, daha cesur ve girişimci olacağınız günler geliyor. Çocuklardan yana da şansınız artabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler fırsatı kaçırmamalı. Çocuğu olanlarsa güzel haberlere yakın olabilirler.

26 Temmuz / Mars Akrep burcunda: Mars’ın rahat etmediği Terazi burcunda, 6 Aralık 2013’ten beri süren yolculuğu sona eriyor. Artık gücünüzü, enerjinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Sabah yataktan kalkarken bile daha enerjik olabilirsiniz. İlişki sorunları, gereksiz münakaşalar sona erecek. Hedeflerinize daha rahat ilerleyebilirsiniz. Senenin daha rahat koşulları ortaya çıkmaya başlayacak.

27 Temmuz / Aslan burcunda Yeniay: Kendiniz göstermek için çok güzel fırsatlar doğuyor. Senenin en güzel ayından geçmektesiniz. Kişisel meziyetlerinizi kolayca göstereceksiniz. Kendinden emin bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Sanat, spor gibi kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Çocuklardan yana şanslı olacaksınız. Aşk dolu bir aydasınız.

Ağustos 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


10 Ağustos / Kova burcunda Dolunay: Özellikle ilişkilerde gerginlikten sakınmalısınız. Önem verdiğiniz kişiler, yöneticileriniz, babanız ya da otorite figürleriyle aranızda sürtüşme olmamasına özen göstermelisiniz. Kendinizi ortaya koymalı, ancak karşınıza da hürmet etmelisiniz. O zaman önemli kişilerden destek alarak ilerlemiş olacaksınız.

25 Ağustos / Başak burcunda Yeniay: Detaylara özen göstermeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Daha çok çalışmalı ama küçük şeyleri atlamamalısınız. Diyetinize ve hijyeninize de dikkat etmelisiniz. Daha sağlıklı, verimli olmak için çaba harcamanız gereken bir dönemdesiniz. Hünerlerinizi ortaya koymak için güzel bir ay.

25 Ağustos / Mars Satürn kavuşum: Ay içinde oldukça iyi etkiler ortaya çıkıyor. En sert zaman bu yakınlarda olacak. Ancak bu durum da zor değil, olumlu olacağa benzer. Sorumlukların üstüne gitmek için daha kontrollü hareket edin. Daha kararlı, sabırlı olacaksınız. Dayanıklılığınız sizi başarıya götürecek.

Eylül 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


9 Eylül / Balık burcunda Dolunay: Sonbaharın hasadını toplayacaksınız. Dolunay’ın etkisiyle yaptığınız çalışmaların karşılığını alabilirsiniz. Detay gerektiren konular gündeme gelirken, sorunları çözmekteki hünerlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak sizi eleştirenlere karşı daha tahammüllü olmanız yerinde olur. Acele etmeden, üstünde düşünmeden tepki vermeyin. Yapıcı yaklaştığınızda sandığınızdan daha olumlu gelişmeler göreceksiniz.

24 Eylül / Terazi burcunda Yeniay: İkili ilişkiler her zamankinde daha önem taşıyacak. Yeni anlaşmalar yapmak, bağlantı kurmak için güzel bir dönemdesiniz. Evlilik, ortaklık gibi konularda gelişmeler olabilir. Kendinizi ortaya koyarken daha nazik, kibar olmalısınız. Güzellik, estetik gibi konular daha çok gündeme gelebilir. Kolayca ilerleyebilirsiniz.

25 Eylül / Jüpiter Uranüs üçgen: Ani ve heyecan verici olaylar gündeme gelebilir. Rutin dışı davranarak kendinizi geliştirebilirsiniz. 2015’de devam edecek bu etkiyle, sizi tutan bağlantılardan kurtulabilir, özgürleşebilirsiniz. Kendinizi daha özgün, sıradışı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Önem verdiğiniz kişilere daha rahat ulaşabilirsiniz.

Ekim 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


4 Ekim / Merkür geri harekette: İletişim gezegeni Merkür her 3 ayda bir olduğu gibi geri hareket geçip aklınızı karıştırmaya başlayabilir. 25 Ekim’e kadar yanlışlıklara açık olmalısınız. Etkisinin birkaç gün önceden, sonraya yansıdığını da unutmamalı. İletişim konusunda sizin için değerli olan şeyleri kontrol etmelisiniz. bilgisayarınız, cep telefonunuz, hayatınızı kolaylaştıran diğer aletlerde sorunlar olabilir. En iyisi süreç öncesinde yedeklemek olacak. önemli anlaşmaları bu zamana getirmemeye özen göstermelisiniz.

8 Ekim / Dolunay’da Ay tutulması: İkili ilişkilerin bu kadar öne çıktığı bir ayda, yaşanacak tutulma kadersel olayları gündeme getirebilir. Duyguların kabaracağı, tepkisel davranışların artacağını birkaç gün boyunca sakin olmak en iyisidir. Kaderin değiştirdiği senaryoyu görmeden hareket etmek yanlış olur. Evlilik, ortaklık gibi konularda ciddi değişimler olabilir. Evlenmem diyenler evlenebilir, ayrılamayız diyenler el sallayabilir. Kaderin size hazırlıkladıklarını dinlemelisiniz.

23 Ekim / Yeniay’da Güneş tutulması: Tutulmayla gerçekleşen Dolunay ardından, yine tutulmayla başlayan bir Yeniay… Üstelik Türkiye’nin kuruluş gününde… Ülkemizi ilgilendiren çok önemli bir süreçte olduğumuzun altını çiziyor. 2014’ün Türkiye’yi başka bir yere taşıdığını söyleyebilirim. Başta yöneticiler, yönetim tarzı, sanatçılar, gençler olmak üzere bildiğimiz tüm değerlerin değişeceğini, yeni bir şekle dönüşeceğini bilmeliyiz. Toplumsal sukuneti, istikrarı ve birliği koruyarak ilerlemeliyiz. İçinden geçtiğimiz bu zor süreci doğum gibi görmek en iyisi…

Kasım 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


5 Kasım / Koç burcunda Dolunay: Girişim yapma ihtiyacınız gündeme gelebilir. Ancak birkaç gün bekleyip hareket etmeniz yerinde olur. Kendinizi, ilişkilerinizi geliştirmek için adım atabilirsiniz. Daha cesur, kararlı ilerleyebilirsiniz. Önünüzdeki engelleri aşmak için hırslanabilirsiniz.

11 Kasım / Mars, Pluto kavuşum: İçinizde ortaya çıkan girişim gücü bir kez daha öne çıkıyor. Zorlukları aşmak için cesaretlisiniz. Önünüzdeki engelle çatışmak yerine, güçlü bir plan yapmanızı öneririm. Beklediğinizden güçlü bir rakiple karşılaşırsanız güç birliği yapmanız da yerinde olur. Yıkamayacağınız kaleler için gücünüzü harcamamalısınız.

13 Kasım / Mars Uranüs kare: Eğer gücünüzü doğru yere yönlendirdiyseniz aşacağınız engellin getirdiği sürprizlerle şaşırabilirsiniz. Ancak güç savaşına girdiyseniz her türlü olaya açık olmalısınız. Şevkinizi kıran, sinirlendiren olaylara tahammüllü davranmanız zor gözüküyor. Gözü karalıktan uzak durmalısınız. Aksi halde cidde zorlanabilirsiniz. Bu tarihler yakınlarında zorunlu haller dışında cerahi opersayonlar uzak durmalısınız.

22 Kasım / Yay burcunda Yeniay: İyimserliğin, hayata olumlu bakmanın öe çıktığı bir sürece giriyorsunuz. Yurtdışı, yabancılar, uluslararası konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Turizm, basın yayın, medya, internet ve akademik konularla ilgili gelişmeler olabilir. Uzak seyahatlere çıkıp, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kendinizi, bilginizi, maneviyatınızı yükseltebilirsiniz. Hukuksal konulara önem vermeniz gerekebilir.

Aralık 2014 Astrolojik olarak önemli tarihler:


8 Aralık / Jüpiter geri harekette: 16 Temmuz’dan beri Aslan burcunda olan bolluk gezegeni Jüpiter, 8 Nisan 2015’e kadar gerilemeye başlayacak. Kendinizi göstermek, sanatsal bakış açınızı ortaya koymak için yaptığınız işleri düzenlemeye zaman ayırmalısınız. Çocuklarla ilgili konularda gözden geçirmeniz gereken şeyler olabilir. Bu sene şanslı olduğunuz konular bir müddet için yavaşlayacak. Sizde yeni fırsatlar için yer açmaya başlamalısınız. Düzeldikten sonra kaldığı yerden devam edecek.

12 Aralık / Başak burcunda Dolunay: Kendinizi geliştirdiğiniz, yeni şeyler öğrendiğiniz, yabancılarla bağlantı kurduğunuz konularda, çeşitli sonuçlar alabilirsiniz. Detaylar gündeme gelebilir. Kimin, nasıl çalışacağı, neler yapacağı konusu üzerinde düşünüp, plan yapabilirsiniz. Kurduğunuz bağlantıların karşılığı almak için iyi analiz yapmalı, küçük şeyleri atlamamalısınız. Size yardım eden kişilerin görüşleri de sizi destekleyecek. Yanınızda çalışanlardan, astlarınızdan yardım almalısınız.

15 Aralık / Uranüs Pluto kare: Seneyi çok önemli bir bağlantı ile bitiriyoruz. Toplumsal değişimi, aniden ortaya çıkan olaylarla gündeme gelen dönüşümü anlatan bu etki, birkaç günle sınırlı bir enerji değil. 2012’den beri süre gelen, en son 2014 Nisan sonunda ortaya çıkan konular devam edecek. Sıradışı gelişmeler, özgürleşme ihtiyacı, kuralları değiştirme isteği artabilir. Ülkemizi yakından ilgilendiren olaylar gündemde olacağa benzer. Kişisel olaraka da, kendinizi dönüştürmek için hareket etmeli, olaylara değil, arkasında yatan gerçeklere bakmalısınız. Mart 2015 en son kontağı kuracak olan bu enerji köklü değişiklerin altını önemle çiziyor.

22 Aralık / Oğlak burcunda Yeniay: Yeni bir yıla, Yeniay’ın desteğiyle hazırlanıyor olacaksınız. Toplumsal konular, ailevi bağlantılar öne çıkabilir. Eski senenin yüklerini atmalı, ancak sorumlulukları elden bırakmamalı…
Herşeyin umduğunuzda da güzel olması dileklerimle…

Astroloji Uzmanı Asude Argun
meltem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Tag Ekle
2014, astrolojik, olarak, tarihleri, yılının, Önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı




RSS Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Şu Anki Saat: 06:46
seks hikayeleri seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort etlik escort izmir escort izmir escort izmir escort rus escort keçiören escort etlik escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort istanbul escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort taksim escort fındıkzade escort çapa escort fatih escort topkapı escort escort şişli escort bayan bayrampaşa escort merter escort escort mecidiyeköy bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom hack forum Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan eryaman escort antalya rus escort