Kadın Forumu

Kadın Forumu (http://pembemsi.net/index.php)
-   Evlilik Öncesi Törenler (http://pembemsi.net/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Düğün Mekanı Nasıl Olmalı (http://pembemsi.net/showthread.php?t=1513)

admin 29.Ağustos.2014 12:39

Düğün Mekanı Nasıl Olmalı
 
1) Mekanın kendine ait bir ses sistemi ve orkestrası mutlaka vardır. Ancak mekana şu soruyu iletmelisiniz: Mevcut olan bu sistemi kullanmak için ayrıca bir kira bedeli talep ediyorlar mı?
2) Mekanın yeri kolay bulunabiliyor mu? Misafirlerinizin bu özel günde geç gelmelerini istemiyorsanız, düğün mekanınızın web sitesini inceleyin ve adres bilgileri arasında ayrıntılı bir kroki bulunup bulunmadığını kontrol edin.
3) Davetlilerin isimlerinin bulunduğu bir üste ile misafirleriniz kapıda karşılanacak mı? Sonrasında da masalarının nerede olduğu gösterilecek mi?
4) O gün, belki de hayatınızın en heyecanlı günlerinden biri olacak. Bu yüzden mekana, hayalinizde nasıl bir sahne ışığı tasarladığınızı mutlaka iletin.
5) Davetli sayısını iyice hesaplayın! Misafirlerinizden kaç kişi arabayla gelecek ve arabalar için yeterli oto park alanı var mı?
Misafirlerinizin açıkta kalmasını istemiyorsanız, oto park limitini önceden öğrenin ve buna göre hareket edin. http://www.kadinvekadin.net/resimler//galeri/dn_23.jpg
6) Organizasyonla ilgili planları yaparken ekstraları da hesaba katmayı unutmayın.
Karşılama yolu mum gibi aksesuarlarla süslenecek mi, konfetiler ne zaman atılacak, gelin odası kullanımda olacak mı?
7) Bütçenize uygun bir mekanda düğün yapmak sizin için çok daha doğru bir adım olacaktır. Bu yüzden görüştüğünüz düğün mekanlarının düğün paketi seçeneklerini inceleyin, kendinize en uygununu seçin.
8) Düğün mekanı, kafanızdaki planlara uyuyor mu? İhtiyaçlarınızın hepsini olmasa bile (bu biraz yüksek bir beklentidir) çoğunu karşılıyor mu? Bunun için tüm sorularınızı sorun ve yanıtlarını iyi dinleyin.


Şu Anki Saat: 11:59

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.