03.Ocak.2023, 00:36
|
#1 |
Senior Member
Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2014
Mesajlar: 4,920
| Naomi Campbell'dan hayırsever davranış
Naomi Campbell'ın hayır kurumu olan Fashion For Relief'ın bir pop-up mağazası açılıyor. Eda Özdemir - PembeNar Özel
2005'ten bu yana Naomi Campbell önderliğinde Ankara bayan escort defilesi gerçekleşen ve yardım kuruluşlarına fon sağlamayı amaçlayan Fashion For Relief'in pop-up mağazası Escort bayan Ankara açılıyor.
Mağazada moda ikonu Naomi Campbell'ın hem kendi gardırobundan hem de ünlü arkadaşlarının Bayan escort Ankara gardırobundan eşyalar yer alacak.Westfield London içerisinde açılacak olan mağazada, Vivienne Westwood, Gucci ve Alaia gibi birçok ünlü markanın koleksiyonlarından da parçalar bulunacak.
Bu yılki pop-up mağazasının açılış amacı; Londra Belediye Başkanlığı Fonu dahil olmak üzere gençler için eğitim ve istihdam programları sağlayan kuruluşlar için para toplamak.
|
| |